HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

NYT ON AIKA ÄÄNESTÄÄ PITÄJÄNMÄEN URHEILUKENTÄN PUKUKOPIN UUSIMISEN PUOLESTA – LAPSILLE JA NUORILLE TÄRKEÄ HANKE VAATII KAIKKIEN TUKEA

Pitäjänmäen urheilukentän pukukoppi ja huoltorakennus on todella huonossa kunnossa. Jo pitkään olemme vaatineet että kaupunki peruskorjaa sen tai rakentaa uuden tilalle. Kuten koko urheilukenttä, ’koppi’ palvelee Pitäjänmäen Tarmon ja muidenkin seurojen urheilutoimintaa, mutta etenkin paikallisia lapsia ja nuoria. Nyt meillä on mahdollisuus OmaStadi osallistuvan budjetoinnin kautta velvoittaa Helsingin kaupunki uuden rakennuksen toteuttamiseen.

Pitäjänmäen urheilukentän pukukopin uusiminen on vielä matkalla toteutukseen, mutta ääniero seuraaviin on pieni. Kun kustannusarvio on kaupungin edustajien toimesta asetettu kohtuuttoman korkealle – 600,000 Euroa – on hankkeemme pärjättävä erityisen hyvin.

Jos tätä koppia ei saada uusittua on todennäköistä että se joudutaan sulkemaan tai mahdollisesti poistamaankin. Luistimien vaihto ja vessoissa käyminen voi pian olla mennyttä aikaa. Kyllä se tosi hankalaksi myös muulle urheilutoiminnalle ja kentän huollolle käy.

Kaikki tänä vuonna 12 täyttävät ja sitä vanhemmat helsinkiläiset saavat äänestää. Kun tämä on sekä Pitskun ja Strömbergin peruskoulujen että Pitäjänmäen Tarmon kannalta erittäin tärkeä projekti toivoisimme todella aktiivista osallistumista. Myös muut pitäjänmäkeläiset toimijat olisi nyt saatava mukaan, samoin päiväkotien vanhemmat. Jos tämä voidaan tehdä muissa kaupunginosissa niin pitäisi sen täälläkin onnistua. Kaikkia nyt tarvitaan.

Näitä esimerkiksi sähkökaappeihin tai tolppiin kiinnitettäviä A4 julisteita ja jaettavia postikorttikokoisia lehtisiä on vielä jäljellä.