HIENOVARAINEN PYYNTÖ – VUODEN 2021 JÄSENMAKSU?

Näin korona-aikaan kun monilla on tiukkaa emme ole aktiivisesti kysyneet jäsenmaksujen perään. Kokoontumisetkin on jouduttu jättämään väliin, niin Pitäjänmäki-päivä kuin Strömbergin leikkipuiston kevätjuhlakin. Toimintamme Pitäjänmäen ja pitskulaisten hyväksi on kuitenkin jatkunut aktiivisena. Jotta voisimme näin jatkaa toivomme että mahdollisimman moni maksaisi nyt vuoden 2021 jäsenmaksun 10 Euroa tilillemme FI3220601800006356 . Maksajan/jäsenen nimi ja yhteystieto – mieluiten sähköpostiosoite – on tärkeä myös ilmoittaa. Tämä koskee sekä uusia jäseniä että niitä vanhoja jotka eivät vielä ole vuoden 2021 maksua suorittaneet.

Tuloksiakin on työstämme tullut. Tässä vain muutamia esimerkkejä:

Monikielistä jalkautuvaa koronaneuvontaa saatiin myös Pitäjänmäkeen sen jälkeen kun Pitäjänmäki-seura oli asiasta yhteydessä sosiaali- ja terveystoimesta vastaavaan apulaispormestariin Sanna Vesikansaan.

Pitäjänmäen kirjastossa jaetaan nyt ilmaisia maskeja tarvitseville Pitäjänmäki-seuran otettua pormestari Vesikansaan yhteyttä.

Pitäjänmäen urheilukenttä saatiin pidettyä Pitäjänmäen Tarmon toimesta luistelukunnossa tänä talvikautena sen jälkeen kun Pitäjänmäki-seura neuvotteli marraskuussa ratkaisun urheilutoimesta vastaavan apulaispormestari Nasima Razmyarin ja urheilutoimen vastaavien kanssa. Mukana oli myös urheilupaikkapäällikkö Petteri Huurre. Kävimme myös keskusteluja urheilukentän huonokuntoisen kopin uusimisesta ja suoritimme kopin katselmuksen. Tämä työ jatkuu.

Pitäjänmäentien työmaan liikenneturvallisuutta parannettiin useaan otteeseen Pitäjänmäki-seuran oltua toistuvasti yhteydessä Raide-Jokerin projektijohtoon. Suojateiden järjestelyillä parannettiin näkyvyyttä ja risteyksiin saatiin liikennevaloja.

Konalantien suojatiet tullaan uusimaan tänä vuonna tuloksena useasta keskustelusta ja kirjeenvaihdosta vastuullisten liikennesuunnittelijoiden ja -insinöörien kanssa.

Kun toimintamme on jouduttu siirtämään pääosin nettiin olemme halunneet käyttää tätä uutis- ja tiedotusmuotona pitäjänmäkeläisille. Näin ovat pitäjänmäkeläiset olleet usein ensimmäisten joukossa joita kaupungin olennaiset ilmoitukset ovat tavoittaneet.

Uusien ikä- ja riskiryhmien rokotusaikavarausten avaaminen on näistä esimerkki ja siitähän oli hyvin konkreettistakin hyötyä. Maskien jakamisesta tarvitseville Pitäjänmäen kirjastolla kerroimme muutama päivä sitten ja nyt on jo uskomattomat 11,000 ihmistä tavoitettu Facebook-sivuillamme.

Myös muista kaupunginosista tullaan meidän sivuillemme hakemaan näitä tietoja.Jos koet tämän ja muun toimintamme hyödylliseksi pyydämme että maksaisit seuran jäsenmaksun vuodelle 2021. Vaikka yritämmekin elää vaatimattomasti niin aina jonkin verran kulujakin tulee. Toivomme myös että jo tämän vuoden syyspuolella saisimme perinteisempääkin toimintaa liikkeelle ja silloin tarvitaan taas rahaakin.