KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

PITÄJÄNMÄEN VPK PITÄJÄNMÄKI-PÄIVILLÄ MUKANA – NUORIA PALOKUNTALAISIA TARVITAAN

Pitäjänmäen oma perinteikäs VPK on tietysti Pitäjänmäki-päivillä mukana. Kannattaa kävellä Turkismiehenpolun mäkeä alas paloasemalle! Siellä on koko kalusto nähtävänä klo 10 – 14. Palokuntalaiset neuvovat kaikissa paloturvallisuusasioissa eli kannattaa kysyä. Kiiltävät punaiset paloautot, sammutusvälineet, letkut sun muut ovat tietysti mukana kuvassa. Ehkä pääsee sisäänkin kokeilemaan prankkareita… Kahviokin on auki.

Ihan vakavasti sitten. Kuten kaikilla vapaapalokunnilla on Pitskun VPK:llakin puute uusista nuorista palokuntalaisista ja tulevistakin palokuntalaisista. Kannattaa tästäkin kysyä. Kymmenvuotiaista ylöspäin on hieno ja tärkeäkin harrastus tarjolla, niin tytöille kuin pojille.