PITÄJÄNMÄKI-SEURA SAI VESIHUOLTOPROJEKTIN PIDENTÄMÄÄN VIEMÄRIEN HYVÄKSYTYN KÄYTTÖIÄN

HSY on kertoo nettisivullaan eräissä tapauksissa merkittävästäkin muutoksesta alkuperäiseen vesihuoltoprojektinsa saneeraushinnastoon, tai sen tulkintaan. Tämä koskee yli 20 mutta alle 30 vuotta vanhoja viemäreitä niissä tapauksissa joissa niiden uusiminen vaatisi erillisen kaivannon tekemistä. Jos ne uusitaan samoissa kaivannoissa yli 20 vuotisten vesijohtojen kanssa ei siitä tule erillistä kustannusta joten tämä koskee erillisä viemärikaivantoja. Tarkistettu tulkinta More..

HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

RANSKALAISIA MACARON-LEIVOKSIA PITÄJÄNMÄELTÄ!

Pitäjänmäellä osataan! Aivan uskomattoman hyviä, kauniita ja värikkäitä ranskalaisia macaron-leivoksia syntyy Arinatien My Macaron leipomossa. Pari päivää sitten sain sähköpostin jossa Olivier Beaslas pyytää yrityksensä liittämistä Pitäjänmäki-seuran jäseneksi. Nyt se on iloisesti ja kiitollisesti tehty! My Macaron on erikoistunut valmistamaan yksilöityjä ranskalaisia macaron-leivoksia, kertoo Olivier. Me tuotamme paikallisesti leivottuja tuoreita macaroneja tilaajan tekstillä, logolla tai More..