PITÄJÄNMÄEN VESIHUOLTOPROJEKTIN TIEDOTUSTILAISUUS NETISSÄ TIISTAINA 26 LOKAKUUTA KLO 17 – 19

Pitäjänmäen valtava vesihuoltoprojekti jatkaa etenemistään Marttilan kylässä. Tältä ensimmäiseltä projektialueelta on hanke levinnyt myös Reimarlan puolelle. Kaikkiaan aikoo Helsingin kaupunki HSY:n kautta uudistaa lähes kaikki vanhentuneet vesijohdot ja viemärit rautatien eli rantaradan pohjoispuolisessa Pitäjänmäessä. Tiistaina 26 lokakuuta klo 17 – 19 pitää projekti Pitäjänmäki-seuran pyynnöstä Teams-tiedotustilaisuuden netissä. Linkit löytyvät esimerkiksi täältä: http:\\www.pitajanmaenputkisaneeraus.fi. Marttilan lisäksi puhutaan More..

STRÖMBERGIN PUISTO UUTEEN KUKOISTUKSEEN, KOSKI TAIMENILLE PUTOUKSEN VIEREEN – PITÄJÄNMÄKI-SEURAN OMASTADI ALOITE TOTEUTETAAN ENNENAIKOJAAN!

Strömbergin puiston ja Puropuistikon puisto- ja vesirakentamisen yleissuunnittelu perustuu voimassa olevaan asemakaavaan ja aluesuunnitelman hanke-esitykseen. Puisto peruskorjataan viihtyisäksi ja turvalliseksi kaupunginosapuistoksi. Suunnittelussa tutkitaan kalojen nousun mahdollistavan kalatien toteuttamista putouksen läheisyyteen ja muiden nousuesteiden poistamista puiston alueelta. Puiston reitistöä, rakenteita, valaistusta, kasvillisuutta ja oleskelupaikkoja uusitaan ja parannetaan. Puiston läpi kulkevaa liito-oravayhteyttä vahvistetaan. Tavoitteena on, että puistosuunnitelman More..

NYT ON AIKA ÄÄNESTÄÄ PITÄJÄNMÄEN URHEILUKENTÄN PUKUKOPIN UUSIMISEN PUOLESTA – LAPSILLE JA NUORILLE TÄRKEÄ HANKE VAATII KAIKKIEN TUKEA

Pitäjänmäen urheilukentän pukukopin uusiminen on vielä matkalla toteutukseen, mutta ääniero seuraaviin on pieni. Kun kustannusarvio on kaupungin edustajien toimesta asetettu kohtuuttoman korkealle – 600,000 Euroa – on hankkeemme pärjättävä erityisen hyvin. Jos tätä koppia ei saada uusittua on todennäköistä että se joudutaan sulkemaan tai mahdollisesti poistamaankin. Luistimien vaihto ja vessoissa käyminen voi pian olla mennyttä More..

OMASTADI OSALLISTUVA BUDJETOINTI – ÄÄNESTÄMINEN 6 – 28 LOKAKUUTA – KORKEA ÄÄNIMÄÄRÄ OSOITTAA KAUPUNGILLE ETTÄ TURVALLINEN JA SIISTI KOPPI TÄÄLLÄKIN TARVITAAN!