HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

PITÄJÄNMÄKI-SEURA PITSKULAISTEN ASIALLA – VESIHUOLTOSANEERAUS ALKANUT MARTTILASSA

Tässä lupaamamme kirje Marttilan vesihuoltoverkon saneerauksen siitä osasta joka koskee vapautusten hakemista hulevesien viemäröinnistä HSY:n hulevesiviemäriverkkoon. Tarkoituksemme on jakaa se alueen postilaatikkoihin ja liittää mukaan hakemuslomakkeen malli. Yritämme saada sen tehtyä jo viikonlopun aikana. Aikamoinen kolina siellä Korsutien-Partiotien kulma-alueilta jo kantautuukin… PITÄJÄNMÄKI-SEURA ry TÄRKEÄÄ TIETOA VESIHUOLTOVERKON SANEERAUKSESTA MARTTILASSA: YRITÄMME LAAJAA VAPAUTUSTA HULEVEDEN VIEMÄRÖINNISTÄ JA EHDOTAMME More..

HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

HULEVEDEN KIERRÄTYS MAAHAN TAKAISIN ON JÄRKEVIN JA YMPÄRISTÖLLE PARAS RATKAISU PITÄJÄNMÄEN MARTTILASSA

Marttilan alueen hulevesistä näyttää nyt löytyvän järkevä ja laajalti asukkaidenkin kannalta edullinen ratkaisu. Tänään kiersimme putkisaneerauksen ensimmäistä aluetta yhdessä HSY:n, Helsingin kaupungin ja Terrawisen projektinjohtajien ja muiden vastuullisten edustajien kanssa. Marttilan vehreys, suhteellisen suuret tontit ja vakiintuneet perinteiset tavat kierrättää sadevesi takaisin luontoon osoittivat ettei täällä ole yleensä tarvetta sen putkittamiseen ja johdattamiseen mereen. Tästä More..

KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

KAATUNEITTEN MUISTOPÄIVÄ HUOMIOIDAAN TÄNÄÄN PITÄJÄNMÄELLÄ KORONARAJOITUKSIN

Tänään laskee Konala-seura myös Pitäjänmäki-seuran ja Pajamäki-seuran puolesta muistoseppeleen Pitäjänmäen sankarihautausmaalle. Myös seurakunnat ovat päivän mittaan paikalla. Koronarajoituksista johtuen ei tavanmukaista kunniakäyntiä kaupunginosayhdistysten puolesta järjestetä. Toivottavasti tulevana itsenäisyyspäivänä on tilanne jo muuttunut paremmaksi ja voimme lippuinemme ja kuorolauluinemme siellä jälleen tavata.

HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

PITÄJÄNMÄEN MARTTILASSA JA REIMARLASSA SIIVOTTIIN KADUNVARSIA JA LÄHIMETSIÄ

Pitäjänmäen Marttilassa ja Reimarlassa siivottiin tänään ja nyt ovat kadut ja metsäalueetkin taas kesäkunnossa. Kiitos kaikille osallistujille ja myös Lyhdyn ja Pitskun peruskoulun siivouspartioille jotka jo aikaisemmin olivat kiertäneet alueella. Koskaan ei ole ollut näin puhdasta jo aloitettaessa, mutta kuitenkin aikamoinen kasa saatiin kaupungin poiskuljetettavaksi nytkin koottua. Siivouspäivän järjesti Pitäjänmäki-seura. JF

HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

VESIHUOLTOVERKOSTON SANEERAUS PITÄJÄNMÄEN MARTTILASSA JA REIMARLASSA – PITÄJÄNMÄKI-SEURA JATKAA EHTOJEN SELVITTÄMISTÄ JA ASUKKAIDEN ETUJEN PUOLUSTAMISTA

Tänään on Pitskun putkitiimi eli saneerausprojekti näillä Pitäjänmäki-seuran FB-sivuilla julkaissut linkin ns hulevesivapautuslomakkeeseen. Kiitos kovasti tästä. Varmaan sen käyttö tulee monellekin ajankohtaiseksi jo ensimmäisessä projektivaiheessa. Sehän koskee ensisijaisesti Marttilan kylää jossa monet kiinteistöt mielestämme selvästi täyttävät lomakkeessa mainitut edellytykset luvan hakemiseksi. Vapun viikonvaihteessa ja vielä tänäänkin olemme – minä ja hallituksemme jäsen Pirjo Kivistö – More..