HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

HIENOVARAINEN PYYNTÖ – VUODEN 2021 JÄSENMAKSU?

Näin korona-aikaan kun monilla on tiukkaa emme ole aktiivisesti kysyneet jäsenmaksujen perään. Kokoontumisetkin on jouduttu jättämään väliin, niin Pitäjänmäki-päivä kuin Strömbergin leikkipuiston kevätjuhlakin. Toimintamme Pitäjänmäen ja pitskulaisten hyväksi on kuitenkin jatkunut aktiivisena. Jotta voisimme näin jatkaa toivomme että mahdollisimman moni maksaisi nyt vuoden 2021 jäsenmaksun 10 Euroa tilillemme FI3220601800006356 . Maksajan/jäsenen nimi ja yhteystieto – More..

HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

ILMAISTEN KASVOMASKIEN JAKELUPISTE TARVITSEVILLE NYT MYÖS PITÄJÄNMÄEN KIRJASTOSSA

Kasvomaskien ilmaisjako tarvitseville alkaa Pitäjänmäen kirjastossa keskiviikkona 17 maaliskuuta. Pitäjänmäki-seura oli useampaan otteeseen asista yhteydessä Helsingin apulaispormestariin Sanna Vesikansaan. Maskit on tarkoitettu niille joilla ei muuten olisi varaa niitä hankkia. Viimeksi kirjoitin tästä kirjeen apulaispormestarille runsas viikko sitten. Perjantaina saimme sitten myönteisen vastauksen kaupungin hankintapäälliköltä, ja keskiviikosta 17.3. lähtien voi niitä maskeja siis kirjastosta hakea. More..

HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

PITÄJÄNMÄKI-SEURA KÄÄNTYI KAUPUNGIN JOHDON PUOLEEN: MASKIEN JAKELUPAIKKA SAADAAN MYÖS PITSKUUN

Maskipakko tulee nyt voimaan lähiliikenteessäkin, ja monessa muussakin paikassa. Tämä koskee kaikkia muita kuin heitä jotka terveyssyistä eivät voi maskia käyttää. Syynä on tietysti koronatilanteen nopea ja merkittävä huonontuminen Helsingissä ja muissa pääkaupunkiseudun suurissa kunnissa. Varojen puute ei saa estää ketään saamasta maskia. Niitä pitää myös olla helposti saatavilla. Siksi olemmekin tehneet työtä yhdessä kaupungin More..

HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU SEURA JA YHTEYSTIEDOT YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

PITÄJÄNMÄKI-SEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2020

Kuten muuallakin yhteiskunnassamme oli vuosi 2020 todella poikkeuksellinen myös Pitäjänmäki-seuralle. Kahden ensimmäisen kuukauden jälkeen pysäytti Covid-19 pandemia suunnitellun toimintaamme kuin seinään. Seura joutui nopeasti hakemaan uusia painopisteitä toiminnalleen. Tavoitteena oli vaikuttaa alueemme asioihin asukkaiden, yhteisöjen ja muiden toimijoiden tarpeiden ja toiveiden puolesta. Kun kokouksia ja muita tapaamisia jouduttiin ensin rajoittamaan ja pian niistä kokonaan luopumaan More..

KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU SEURA JA YHTEYSTIEDOT

KUTSU PITÄJÄNMÄKI-SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN KEVÄTKOKOUKSEEN

Helsingissä 3 maaliskuuta 2021 Kutsu Pitäjänmäki-seuran kevätkokoukseen Pitäjänmäki-seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään etäkokouksena Zoom-sovellutuksella keskiviikkona 17 maaliskuuta alkaen klo 18.00. Kokoukseen voivat osallistua vuoden 2021 jäsenmaksun maksaneet seuran jäsenet. Osallistumisesta pyydetään ilmoittautumaan sähköpostilla jan(at)janfurstenborg.fi tiistaihin 16 maaliskuuta klo 16.00 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki kokouspäivänä ennen kokousta. Toimintakertomus vuodelta 2020 julkaistaan seuran kotisivulla www.pitajanmakiseura.fi ennen kokousta. Kevätkokouksen More..