HIENOVARAINEN PYYNTÖ – VUODEN 2021 JÄSENMAKSU?

Näin korona-aikaan kun monilla on tiukkaa emme ole aktiivisesti kysyneet jäsenmaksujen perään. Kokoontumisetkin on jouduttu jättämään väliin, niin Pitäjänmäki-päivä kuin Strömbergin leikkipuiston kevätjuhlakin. Toimintamme Pitäjänmäen ja pitskulaisten hyväksi on kuitenkin jatkunut aktiivisena. Jotta voisimme näin jatkaa toivomme että mahdollisimman moni maksaisi nyt vuoden 2021 jäsenmaksun 10 Euroa tilillemme FI3220601800006356 . Maksajan/jäsenen nimi ja yhteystieto – More..

HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

ILMAISTEN KASVOMASKIEN JAKELUPISTE TARVITSEVILLE NYT MYÖS PITÄJÄNMÄEN KIRJASTOSSA

Kasvomaskien ilmaisjako tarvitseville alkaa Pitäjänmäen kirjastossa keskiviikkona 17 maaliskuuta. Pitäjänmäki-seura oli useampaan otteeseen asista yhteydessä Helsingin apulaispormestariin Sanna Vesikansaan. Maskit on tarkoitettu niille joilla ei muuten olisi varaa niitä hankkia. Viimeksi kirjoitin tästä kirjeen apulaispormestarille runsas viikko sitten. Perjantaina saimme sitten myönteisen vastauksen kaupungin hankintapäälliköltä, ja keskiviikosta 17.3. lähtien voi niitä maskeja siis kirjastosta hakea. More..