HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

PITÄJÄNMÄKI-PÄIVÄ TULEE TAKAISIN

Kahden vuoden koronatauon jälkeen tapaamme sunnuntaina 11 syyskuuta klo 12 – 15 kirjaston, urheilukentän ja nuorisotalon maisemissa Turkismiehentiellä ja lähialueella. Luvassa on ’Pitskun näköinen tilaisuus’ jossa riittää näkemistä, kokemista, lasten leikkejä ja tietysti hienoa musiikkia. Kaupunki tukee tätä tilaisuutta jonka avaa apulaispormestari Anni Sinnemäki. Mukana on myös paljon muita päätöksentekijöitä joiden kanssa voi keskustella kaupungin ja kylän asioista.

Suuri vesihuoltoprojektimme on näkyvästi läsnä. Helsingin Seurun Ympäristöpalvelut HSY ja urakoitsija TerraWise ovat paikalla vastaamassa pitskulaisten kysymyksiin ja kuuntelemassa käsityksiämme työn kulusta.

Tietysti järjestään kirpputori ja muuta pientä pitäjänmäkeläisten myyntiä kuten viimeksi kaksi vuotta sitten tavatessamme. Maksua emme peri ellei kyseessä ole ammattimainen myyntitoiminta joka vaatii tietysti järjestäjien luvankin.

Nyt kannattaa alkaa valmistelut!

Kaikki toimintamme tapahtuu vapaaehtoisten voimin, palkallista henkilökuntaa ei meillä ole eikä korvauksia työstä makseta. Pitäjänmäki-päivillä tulemme tarvitsemaan paljon käytännön apua ja toivomme että voisitte olla mukana auttamassa. Tästä enemmän Facebook-sivullamme ja Pitäjänmäki-ryhmässä.

.Jan Furstenborg, Pitäjänmäki-seuran puheenjohtaja

Kuva on syyskuulta 2019 jolloin kaunis sää todella suosi Pitäjänmäki-päivää. Uskomme vankasti että nän tulee tänäkin vuonna olemaan.