KAIKKI SIVUT

ITSENÄISYYSPÄIVÄN KUNNIAKÄYNTI PITÄJÄNMÄEN SANKARIHAUDOILLA

Perinteinen kunniakäynti Pitäjänmäen sankarihautausmaalla oli kylmässäkin säässä tunnelmallinen ja mieliin painuva tapahtuma.

Tilaisuudessa puhuivat Pitäjänmäen seurakunnan kirkkoherra, rovasti Maika Vuori ja Petrus seurakunnan seurakuntapastori Anne Koivula, jotka kummatkin muistuttivat sankarivainajien ratkaisevasta vaikutuksesta siihen, että Suomi tänään toistuvasti mainitaan maailman onnellisimpana maana.

Pikomalan laulajat olivat tietysti paikalla kuten myös alueemme järjestöjen lippulinna.

Yhdessä Pitäjänmäki-seuran taloudenhoitajan Jussi-Petteri Lapin kanssa laskimme seutumme kolmen kaupunginosayhdistyksen yhteisen seppeleen – Konala-seuran, Pajamäki-seuran ja Pitäjänmäki-seuran puolesta.