HELSINKI KAIKKI SIVUT KUVAGALLERIAT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

PITÄJÄNMÄEN URHEILUKENTÄN HUOLTORAKENNUS JA PUKUKOPPI TULISI PIKAISESTI UUSIA

Pitäjänmäen urheilukentän koppi on nopeasti rapistumassa. Katto vuotaa, viemärivettä nousee suihkutiloihin, pukeutumistilat ovat auttamattomasti vanhentuneet, lukittavia säilytystiloja ei ole. Pukuhuone- ja saniteettitilat eivät täytä paikallisten ja vierailevien seurojen ja ottelutuomarien vaatimuksia. Läheisen suuren peruskoulun oppilaat, nuorisotalon käyttäjät ja muut lapset ja nuoret tarvitsevat kunnossa olevat turvalliset tilat.

Pitäjänmäen asukasrakenne on nopeasti muuttunut ja sosiaaliset ongelmat kasvavat. Urheilu- ja liikuntatoiminta tavoittaa varsinkin lapset ja nuoret ja on tärkeässä osassa kaikille hyvän asuinympäristön turvaamisessa ja luomisessa.

Urheilukenttä on lajissaan alueen ainoa. Se palvelee koko kaupungin urheiluväkeä. Kenttä peruskorjattiin 10 vuotta sitten ja sai tekonurmen ja juoksuradat. Koppi jäi uusimatta.

Vaarana on että kentän käyttö vaikeutuu merkittävästi ellei asiaan pikaisesti puututa. Huoltorakennus eli koppi on nyt uusittava.