PITÄJÄNMÄKI-SEURA KESKUSTELI HELSINGIN APULAISPORMESTARIN NASIMA RAZMYARIN KANSSA PITSKUN URHEILUKENTÄSTÄ

Pitäjänmäen urheilukenttä

Viime viikkoina olen nostanut esiin Pitäjänmäen urheilukentän tilanteen ja huoltorakennuksen eli ’kopin’ uusimistarpeen. Huolen aiheena on ollut myös liikuntamahdollisuuksien turvaaminen tulevana talvikautena.

Pitäjänmäki-seuran puheenjohtajana lähetin muutama päivä sitten asiasta kirjeen Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyarille.Tänään kävimme sitten pitkähkön ja erittäin myönteisen puhelinkeskustelun.

Pormestari Razmyar kertoi hyvin ymmärtävänsä pitäjänmäkeläisten huolet urheilukentästään. Hän on keskustellut asiasta kaupungin liikuntatoimen kanssa jossa ollaan myös valmiita hakemaan ongelmiin ratkaisuja. Eihän tässä ole vastapuolista kyse.

Sovimmekin että pormestari Razmyar kutsuu piakkoin Pitäjänmäki-seuran, Pitäjänmäen Tarmon ja Helsingin kaupungin liikuntatoimen vastuuhenkilöt yhteiseen tapaamiseen jossa käydään asiat läpi ja haetaan niihin toimivia ratkaisuja.

Olen tehnyt kentän huoltorakennuksen uusimisesta myös osallistuvan budjetoinnin ehdotuksen OmaStadi.hel.fi sivulle vaikka katsonkin että tämä pitäisi voida kattaa kaupungin normaalein budjettivaroin.