PITÄJÄNMÄEN URHEILUKENTTÄ JA ERITYISMÄÄRÄRAHA ESILLÄ TAPAAMISESSA KANSANEDUSTAJA KAUPUNGINVALTUUTETTU EVELIINA HEINÄLUOMAN KANSSA

Kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Eveliina Heinäluoma (vas), Pitäjänmäen Työväenyhdistyksen puheenjohtaja Pirjo Kivistö ja Pitäjänmäki-seuran puheenjohtaja Jan Furstenborg. Takana Pitäjänmäen Työväenyhdistyksen Henrik Halen.

Pitäjänmäen urheilukentästä keskusteltiin tänään lauantaina kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Eveliina Heinäluoman kanssa. Pitäjänmäen Työväenyhdistyksen puheenjohtaja Pirjo Kivistö kutsui koolle tämän kokouksen nopeasti sen jälkeen kun uusia ongelmia oli alkanut kasautua pitskulaisille tärkeän ja alueen ainoan täyden kentän käytölle.

Ja kyllä asiamme liikkui tänään eteenpäin.

Urheilukentän huoltorakennuksen huonosta kunnosta olen hiljattain kirjoittanut urheilutoimesta vastaavalle apulaispormestari Nasima Razmyarille. Pormestari Razmyar (SDP) vastasikin nopeasti mutta ei tietystikään pystynyt antamaan suoraa sitoumusta. Hänen vastauskirjeensä oli sävyltään hyvin myönteinen ja hän lupasi pitää asian esillä.

Tämän aamun keskustelun aikana kävin läpi urheilukentän käyttöongelmien eri vaiheet. Kaupunginvaltuutettuna ja valtuustoryhmänsä puheejohtajana Eveliina Heinäluoma kertoi ymmärtävänsä pitäjänmäkeläisten turhautuneisuuden siihen ettei näitä asioita tunnuta saavan ratkaistuiksi meille myönteisellä tavalla. Hän lupasi myös omalta osaltaan nostaa nämä asiat esiin.

Kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Eveliina Heinäluoma (vas), Pitäjänmäen Työväenyhdistyksen Henrik Halen ja työväenyhdistyksen puheenjohtaja Pirjo Kivistö.

Keskustelimme myös Pitäjänmäelle myönnetystä erityismäärärahasta joka on sisällytetty tämän kauden talousarvioon kaupunginvaltuutettu Heinäluoman ehdotuksesta. Määrärahan käytöstä on ollut vaikeaa saada kaupungin virkakoneistosta mitään tietoa. Valtuutettu Heinäluoma lupasi kysyä asian perään ja selvittää onko varat käytetty ja jos on niin mihin tarkoitukseen.

Suuri kiitos Pirjo Kivistölle ja Pitäjänmäen Työväenyhdistykselle tämän tärkeän keskustelun pikaisesta järjestämisestä ja muustakin tuesta. Suuri kiitos myös kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Eveliina Heinäluomalle aktiivisen myönteisestä suhtautumisesta ja jatkuvasta tuesta meidän pyrkimyksillemme.