KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

PITÄJÄNMÄEN ELÄKKEENSAAJAT RY KOKOONTUI PÄÄTTÄMÄÄN ENSI VUODEN TOIMINNASTA

Jo toisella viidelläkymmenellään jatkaa Pitäjänmäen Eläkkeensaajat ry aktiivista toimintaa Pitskun ja Konalan ikäihmisten parissa ja heidän hyväkseen. Yhdistys on Pitäjänmäki-seuran yhteisöjäsen.

Alkuviikolla pidetyssä syyskokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Eeva-Sisko Artell. Uudessa hallituksessa ovat mukana myös Maj-Len Remahl, Päivi Simonen, Arto Aijala, Sirpa Hyytiäinen, Pirjo Kivistö, Terttu Viitanen, Raila Lamminen ja Marja-Liisa Mikola.

Toiminnan ytimen muodostavat jäsentapaamiset joka toinen viikko. Täällä on terveyteen, hyvinvointiin ja kulttuuriin liittyviä alustuksia, yhteislaulua ja muuta ohjelmaa. Myös eläkeläisten kannalta ajankohtaisia asioita käsitellään.

Kahvihetken aikana vaihdetaan kuulumisia ystävien kesken. Jäsentapaamisten lisäksi kokoonnutaan kerhoihin, liikuntaryhmiin ja tehdään retkiä.

Yhdistys seuraa aktiivisesti Konalan ja Pitäjänmäen asioita ja palveluja ja tarjoaa. vaikutuskanavan niiden kehittämiseen. Yhdistys kokoontuu Pitäjänmäen kirkon seurakuntasalissa, Turkismiehenkuja 4