KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

PITÄJÄNMÄKI-SEURAN KYLÄ-AVUSTAJAN VOI NYT VARATA

Syksy toi meille mukanaan Akseli Kukkavaaran, Pitäjänmäki-seuran uuden kylä-avustajan. Aivan lähipäivinä saamme ’varausjärjestelmän’ toimimaan ja siihen saakka voi Akselia pyytää apuun seuran sähköposti-osoitteen kautta, pitajanmakiseura@elisanet.fi

Kylä-avustaja auttaa erilaisissa kotitalouden töissä joissa ei kuitenkaan saa olla erityisiä työturvallisuusriskejä. Esimerkiksi ikkunanpesu varmaan onnistuu mutta ei tikapuilla kiipeäminen yläkerran ikkunoita pesemään. Julkaisemme myöhemmin yksityiskohtaisempia tietoja siitä mikä on mahdollista ja mikä ei.

Kylä-avustajan varaaminen edellyttää Pitäjänmäki-seuran jäsenyyttä. Hänen työstään veloittaa seura 10 Euroa tunnissa. Työaika sijoittuu maanantaista perjantaihin klo 9 ja 14 välille ellei erikseen muusta sovita.

Kylä-avustaja ei kilpaile yksityisen sektorin kanssa ja etusija annetaankin vanhemmalle väelle, apua tarvitseville perheille ja muille. Tästä saa minulta mielellään kysyä.

Eli nyt varaamaan, muistathan kertoa minkälaisesta työstä on kyse ja antaa yhteystiedot. Otamme sitten yhteyttä aikojen sovittamisesta ja muista yksityiskohdista. Ja pian lisää tästä aiheesta.