KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

SIINA & TAIKARADIO DUO – LAULUBUSSI MATKUSTAA PITÄJÄNMÄKI-PÄIVILLE SUNNUNTAINA 1 SYYSKUUTA

Siina & Taikaradio Pitäjänmäkipäivillä Turkismiehentiellä kirjaston edessä sunnuntaina 1 syyskuuta n. klo 12.30 – 13.30

Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio kutsuu koko perheen bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin!

Penkin alta voi löytyä salamatkustajia tai bussi voi viedä matkustajansa vaikka keskelle suurkaupunkia. Voit myös joutua keskelle sammakoiden lystikästä hyppelyä. Taikaradio -Duon akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin!

Tervetuloa kaikki mukaan yhteiseen ja iloiseen musiikkiseikkailuun!

Pitäjänmäki-päivä Pitäjänmäen kirjaston edustalla on klo 12-15. Koko perheen konsertin tarjoamisen lisäksi seurakunta osallistuu tapahtumaan valokuvaus- ja tehtäväpisteellä. Pitäjänmäki-päivä on maksuton, eri toimijoiden yhteinen ulkoilmatapahtuma aina syyskuussa.

Järjestäjä: Pitäjänmäen seurakunta yhdessä Pitäjänmäkiseuran kanssa
Yhteyshenkilö: Sanna Yli-Koski-Mustonen