HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU SEURA JA YHTEYSTIEDOT YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

KUTSU PITÄJÄNMÄKI-SEURAN SYYSKOKOUKSEEN TIISTAINA 15 MARRASKUUTA KLO 18.00 PITÄJÄNMÄEN KIRJASTOSSA

Pitäjänmäki-seura ry KOKOUSKUTSU Pitäjänmäki-seuran jäsenet kutsutaan seuran syyskokoukseen tiistaina 15 marraskuuta 2022 alkaen klo 18.00 Pitäjänmäen kirjaston tiloissa, Jousipolku 1. Toivomme ennakkoilmoitusta tilan riittävyyden ja terveysturvallisuuden varmistamiseksi, mutta se ei ole sääntöjen edellyttämä velvollisuus. Koronatilanteen mahdollinen vaikeutuminen saattaa merkitä että edellytämme maskin käyttöä kokoustilassa. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 8 kohdassa mainitut asiat 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja More..

SAMI SILLANPÄÄ PITÄJÄNMÄEN KIRJASTOSSA KESKIVIIKKONA 12.10.

Kongo on tarunhohtoinen joki, joka virtaa läpi Afrikan sydänmaiden valtavan viidakon. Keskiviikkona 12 lokakuuta klo 18 voit lähteä mukaan tälle mieliinpainuvalle matkalle. Pitäjänmäkeläinen Sami on tietysti itse mukana ja kertoo kirjastaan, sen tapahtumista ja ihmisistä. Kannattaa tulla! Miljoonille ihmisille Kongojoki on elämänlähde ja ainoa kulkuyhteys ulkomaailmaan. Kongo on läpi historiansa ollut sekä keskellä Afrikkaa että More..