KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU PITÄJÄNMÄKI ENNEN SEURA JA YHTEYSTIEDOT

PITÄJÄNMÄKI-SEURAN HALLITUKSET VUODESTA 2013

PITÄJÄNMÄKI-SEURAN HALLITUS vuodelle 2022 Puheenjohtaja Jan Furstenborg Partiotie 16 00370 HELSINKI jan(at)janfurstenborg.fi Peter Saramo varapuheenjohtaja peter.saramo(at)gmail.com Sirpa Aromaa sihteeri sirpa.aromaa(at)suomi24.fi Jussi-Petteri Lappi taloudenhoitaja pitajanmakiseura@elisanet.fi jussi-petteri.lappi(at)pp.inet.fi Reijo Kallinen reijo.kallinen(at)kolumbus.fi Jouni Kekkonen jouni.kekkonen(at)kolumbus.fi Pirjo Kivistö pirjo.kivisto(at)gmail.com Helena Lauriala hlauriala(at)gmail.com PITÄJÄNMÄKI-SEURAN HALLITUS vuodelle 2021 Puheenjohtaja Jan Furstenborg Partiotie 16 00370 HELSINKI jan(at)janfurstenborg.fi Sirpa Aromaa sirpa.aromaa(at)suomi24.fi Reijo Kallinen More..

HELSINKI KAIKKI SIVUT KUVAGALLERIAT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU PITÄJÄNMÄKI ENNEN YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

PITÄJÄNMÄEN ALKUHISTORIAA 5,000 VUODEN TAKAA AVATTIIN KIVIKAUDEN KAIVAUKSISSA NUOLIPUISTOSSA

Pitäjänmäen ja Helsingin alkuhistoriaa on elokuisessa viikon vaihteessa avattu täällä Reimarlan Nuolipuistossa. Neljä päivää kestäneet kaivaukset kivikautisella asuin-, kalastus- ja kauppapaikalla päättyivät sunnuntaina 14.8. Kahden vuoden pakollisen koronatauon jälkeen jatkettiin tätä jännittävää historiahanketta pitäjänmäkeläisen leikkipuiston kupeessa. Viisituhatta vuotta vanhat kampakeramiikan sirpaleet ja monet muut tämän viikon löydöt kertovat miten kesäkaudella asetuttiin nykyisen Mätäjoen suistossa olevaan More..