HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

PITÄJÄNMÄKI-PÄIVÄ TULEE TAKAISIN

Kahden vuoden koronatauon jälkeen tapaamme sunnuntaina 11 syyskuuta klo 12 – 15 kirjaston, urheilukentän ja nuorisotalon maisemissa Turkismiehentiellä ja lähialueella. Luvassa on ’Pitskun näköinen tilaisuus’ jossa riittää näkemistä, kokemista, lasten leikkejä ja tietysti hienoa musiikkia. Kaupunki tukee tätä tilaisuutta jonka avaa apulaispormestari Anni Sinnemäki. Mukana on myös paljon muita päätöksentekijöitä joiden kanssa voi keskustella kaupungin More..

PITÄJÄNMÄEN RUOTSINKIELISEN PÄIVÄKODIN LAKKAUTTAMISEHDOTUS MUUTTUI LISÄSELVITYSTEN VAATIMISEKSI

Yksimielinen kasvatus- ja koulutuslautakunta muutti virkamiesehdotusta sekä lasten vanhempien että Pitäjänmäki-seuran toivomaan suuntaan tänä aamuna pitämässään kokouksessa. Näin varmistettiin myös että Kutomotielle suunniteltu suuri päiväkoti voidaan rakentaa ilman viivästyksiä. Pitäjänmäki-seura on voimakkaasti kannattanut tätä hanketta vaikka se sijaitseekin aivan kaupunginosamme etelärajalla.Aktiivisuutemme on tuottanut tulosta. Kokonaisuudessaan lautakunta päätti yksimielisesti seuraavasta lausunnosta: ”Uudishankkeen on tarkoitus korvata nykyisen More..

HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU PITÄJÄNMÄKI ENNEN YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

PITÄJÄNMÄEN RUOTSINKIELISEN KOULUN SULKEMISEHDOTUS PÖYDÄLLE LAUTAKUNNAN JAOSTOSSA

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan ruotsinkielinen jaosto on laittanut pöydälle virkamiesehdotuksen Konalantiellä olevan ruotsinkielisen koulun sulkemisesta. Kauniissa suojellussa keltaisessa koulurakennuksessa toimivat esikoulu ja peruskoulun kaksi ensimmäistä luokkaa. Käytännössä lautakuntajaoston yksimielinen päätös pöydällepanosta siirtää koko asian poliittiseen käsittelyyn myöhemmin tänä vuonna. Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan ruotsinkielisen osaston aktiivisuus Pitäjänmäen koulun ja myös viereisen päiväkodin sulkemiseksi on ihmetyttänyt sekä More..