KAIKKI SIVUT

ITSENÄISYYSPÄIVÄN KUNNIAKÄYNTI PITÄJÄNMÄEN SANKARIHAUDOILLA

Perinteinen kunniakäynti Pitäjänmäen sankarihautausmaalla oli kylmässäkin säässä tunnelmallinen ja mieliin painuva tapahtuma. Tilaisuudessa puhuivat Pitäjänmäen seurakunnan kirkkoherra, rovasti Maika Vuori ja Petrus seurakunnan seurakuntapastori Anne Koivula, jotka kummatkin muistuttivat sankarivainajien ratkaisevasta vaikutuksesta siihen, että Suomi tänään toistuvasti mainitaan maailman onnellisimpana maana. Pikomalan laulajat olivat tietysti paikalla kuten myös alueemme järjestöjen lippulinna. Yhdessä Pitäjänmäki-seuran taloudenhoitajan Jussi-Petteri More..

NYT JÄÄDYTETÄÄN URHEILUKENTTÄÄMME – PITÄJÄNMÄKI-SEURAN KIRJE KAUPUNGIN JOHDOLLE TUOTTI TULOSTA

Niinhän Pitäjänmäen Tarmo eli PiTa alkoi jo tänään jäädyttää Pitäjänmäen urheilukenttää! Helsingin kaupunki on kuunnellut meitä pitäjänmäkeläisiä ja uusi talvihuoltosopimus on tulossa. Pitäjänmäki-seuran kirjeet tuottivat siis tulosta. Kiitos apulaispormestari Paavo Arhinmäki ja kaupungin urheilupaikkahallinto. Kiitos myös niille pitskulaisille jotka ovat toimineet muilla tavoin viestimme vahvistamiseksi. Onhan se mukavaa että voimme välillä hyviäkin uutisia kertoa. Kuvassamme More..

MUUALLA HELSINGISSÄ KENTTIÄ JÄÄDYTETÄÄN, PITÄJÄNMÄESSÄ RIIPPULUKOT PORTEILLA – APULAISPORMESTARI ARHINMÄELTÄ PYYDETÄÄN NYT NOPEITA TOIMIA

Pitäjänmäki-seura on tänään 2 joulukuuta 2021 kirjoittanut apulaispormestari Paavo Arhinmäelle ja pyytänyt että kaupunki avaa suljettuna olevan Pitäjänmäen urheilukentän: —– Apulaispormestari Paavo ArhinmäkiHelsingin kaupunki Pitäjänmäen urheilukentän avaaminen Arvoisa pormestari Paavo Arhinmäki Olemme erittäin huolestuneita Pitäjänmäen urheilukentän tilanteesta. Kun muualla kaupungissa ollaan valmistamassa kenttiä talvikuntoon on täällä Pitäjänmäellä riippulukot suljetun urheilukentän porteilla. Kentän huollosta pitkään vastanneen More..