HELSINKI KAIKKI SIVUT KUVAGALLERIAT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

PITÄJÄNMÄEN URHEILUKENTÄN HUOLTORAKENNUS JA PUKUKOPPI TULISI PIKAISESTI UUSIA

Pitäjänmäen urheilukentän koppi on nopeasti rapistumassa. Katto vuotaa, viemärivettä nousee suihkutiloihin, pukeutumistilat ovat auttamattomasti vanhentuneet, lukittavia säilytystiloja ei ole. Pukuhuone- ja saniteettitilat eivät täytä paikallisten ja vierailevien seurojen ja ottelutuomarien vaatimuksia. Läheisen suuren peruskoulun oppilaat, nuorisotalon käyttäjät ja muut lapset ja nuoret tarvitsevat kunnossa olevat turvalliset tilat. Pitäjänmäen asukasrakenne on nopeasti muuttunut ja sosiaaliset ongelmat More..

PITÄJÄNMÄKI- JA KONALA-SEURAT EHDOTTAVAT KOLMEA TRAMPOLIINIPUISTOA JA YHTEISTÄ MINIGOLF-KENTTÄÄ OMASTADI OSALLISTUVAN BUDJETOINNIN PROJEKTISSA

Pitäjänmäki-seura ja Konala-seura alkavat yhteistyön kolmen kunnallisen trampoliinipuiston ja yleisen pienoisgolf-radan saamiseksi alueellemme. Myös Pitäjänmäen urheilukentän kopin uusimisehdotus on liikahtanut eteenpäin. Alueemme kahden kaupunginosayhdistyksen puheenjohtajat, Konalan Maritta Hyvärinen ja Pitäjänmäen Jan Furstenborg, sopivat tästä osana Helsingin kaupungin osallistuvan budjetoinnin hanketta. Tämänpäiväinen OmaStadi kokous pidettiin etänä ja siihen osallistui viitisenkymmentä länsihelsinkiläistä aloitteiden tekijää. Yhteisiä projekteja ruvetaan More..