SUOJATIE JA VALOT TURVAAMAAN KONALANTIEN YLITYSTÄ JÄNNETIEN KOHDALLA?

ONKO VALO-OHJATTU SUOJATIE KOULULAISILLE JA MUILLE PARAS RATKAISU? PITÄJÄNMÄKI-SEURA JA KAUPUNKI POHTIVAT YHDESSÄ KONALANTIEN TURVALLISEMPAA YLITTÄMISTÄ. Konalantien – Jännetien risteysalueen liikenneturvallisuutta on näillä Facebook-sivuilla useaankin otteeseen pohdittu. Eilen kerrottiin Pitäjänmäki-ryhmässä tapauksesta jossa lapsia uhkaava vakava onnettomuus oli lähellä. Täysin oikeutetusti odotettiin että kaupunki puuttuu asiaan. Tänään olenkin käynyt pitkät puhelinkeskustelut alueestamme vastaavien liikenneinsinöörien kanssa. He More..

HELSINKI KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU PITÄJÄNMÄKI ENNEN YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

PITÄJÄNMÄEN SUOJELTU ASEMAPUISTO YKSITYISEKSI ASUNTOALUEEKSI JA KEVYEN LIIKENTEEN LÄPIAJOVÄYLÄKSI? NYT KANNATTAA KATSOA KAAVAA TARKKAAN!

Pitäjänmäen Asemapuiston kaunis lehmuskuja

PITÄJÄNMÄKI-SEURA KESKUSTELI HELSINGIN APULAISPORMESTARIN NASIMA RAZMYARIN KANSSA PITSKUN URHEILUKENTÄSTÄ

Viime viikkoina olen nostanut esiin Pitäjänmäen urheilukentän tilanteen ja huoltorakennuksen eli ’kopin’ uusimistarpeen. Huolen aiheena on ollut myös liikuntamahdollisuuksien turvaaminen tulevana talvikautena. Pitäjänmäki-seuran puheenjohtajana lähetin muutama päivä sitten asiasta kirjeen Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyarille.Tänään kävimme sitten pitkähkön ja erittäin myönteisen puhelinkeskustelun. Pormestari Razmyar kertoi hyvin ymmärtävänsä pitäjänmäkeläisten huolet urheilukentästään. Hän on keskustellut asiasta kaupungin liikuntatoimen More..

KALATIE PITÄJÄNMÄEN STRÖMBERGIN PUTOUKSEN VIERELLÄ TOISI VAELLUSKALAT KOKO MÄTÄJOKEEN

Näin sitten valmistui kolmas OmaStadi osallistuvan budjetoinnin ehdotus. Olen kirjoittanut sen yhteistyössä Helsingin Perhokalastajien Pekka Lindbladin ja muiden aktiivien kanssa. Kuten tästä tekstistä näkee lähtee ehdotus siitä että sekä Strömbergin putous että uusi luonnonkosken näköinen kalatie mahtuvat puistoon rinnakkain. Asiantuntijoiden mukaan Mätäjoen vettä riittää molemmille ja tarvittaessa voi kaupunki laskea lisääkin. Samalla kohentuisi sekä Strömbergin More..

Pitäjänmäen urheilukentän huonokuntoinen koppi on uusittava kentän toiminnan turvaamiseksi

PITÄJÄNMÄEN URHEILUKENTÄN HUONOKUNTOINEN KOPPI ON UUSITTAVA – KENTTÄÄ UHKAA MUUTEN URHEILUTOIMINNAN LOPPUMINEN

Jätin juuri kaupungille Osallistuvan Budjetoinnin ehdotuksen Pitäjänmäen urheilukentän kopin uusimisesta. Tietysti haluaisimme että tämä tehtäisi muutenkin, kaupungin varsinaisesta talousarviosta rahoitettuna, mutta kyllä tämäkin varmaan auttaa. Tässä se teksti on, puristettuna OmaStadin rajalliseen lomaketilaan. OmaStadi.hel.fi sivulta se löytyy ja siellä voi sitä käydä tykkäämässä – sekin auttaa… Jan Furstenborg, Pitäjänmäki-seuran puheenjohtaja — Pitäjänmäen urheilukentän huonokuntoinen koppi More..

Pitäjänmäki-seuran puheenjohtaja Jan Furstenborg (oik) tapasi kansanedustaja kaupunginvaltuutettu Eveliina Heinäluoman (vas) aamukokouksessa Pitäjänmäen Työväenyhdistyksen tiloissa. Mukana urheilukenttää ja Pitäjänmäelle budjetoidun eritysmäärärahan käytöstä oli myös työväenyhdistyksen puheenjohtaja Pirjo Kivistö (keskellä).

PITÄJÄNMÄEN URHEILUKENTTÄ JA ERITYISMÄÄRÄRAHA ESILLÄ TAPAAMISESSA KANSANEDUSTAJA KAUPUNGINVALTUUTETTU EVELIINA HEINÄLUOMAN KANSSA

Pitäjänmäen urheilukentästä keskusteltiin tänään lauantaina kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Eveliina Heinäluoman kanssa. Pitäjänmäen Työväenyhdistyksen puheenjohtaja Pirjo Kivistö kutsui koolle tämän kokouksen nopeasti sen jälkeen kun uusia ongelmia oli alkanut kasautua pitskulaisille tärkeän ja alueen ainoan täyden kentän käytölle. Ja kyllä asiamme liikkui tänään eteenpäin. Urheilukentän huoltorakennuksen huonosta kunnosta olen hiljattain kirjoittanut urheilutoimesta vastaavalle apulaispormestari Nasima Razmyarille. More..

ONKO HELSINGIN KAUPUNKI SULKEMASSA PITÄJÄNMÄEN URHEILUKENTÄN? HUOLTO LOPPUI SYYSKUUSSA JA KOULULAISTEN TALVILIIKUNTA ON NYT VAARASSA. PITÄJÄNMÄKI-SEURA JA PITÄJÄNMÄEN TARMO PUUTTUVAT ASIAAN YHDESSÄ

Pitäjänmäen urheilukenttä peruskorjattiin 10 vuotta sitten. Siinä yhteydessä kenttä sai uuden rouhepinnoitteen. Huoltorakennusta, joka koostuu pukuhuoneesta saniteettitiloineen, kahdesta pienestä peseytymistilan pukuhuoneesta, pienestä huoltajan kopista sekä teknisistä varastotiloista, ei kuitenkaan uusittu. Huoltorakennus on huonossa kunnossa. Paikoin vuotaa katto ja viemäröinti ei kunnolla toimi, ilmeisesti puunjuurien vahingoittamana. Suihkutila on muutaman kerran jouduttu sulkemaan kun viemäritukos on nostanut More..