PITÄJÄNMÄKI-SEURA VÄLITTI ASUKKAIDEN HUOLENAIHEITA PITÄJÄNMÄENTIEN TYÖMAAN LIIKENTEEN TURVAKATSELMUKSEEN

Kuten olen näilläkin (Facebook) palstoilla luvannut lähetin tänään Raide-Jokerille tietoja siitä mihin asioihin on Pitäjänmäentien työmaan osalta toivottu toimenpiteitä. Tässä on vain uudet asiat mainittu, muista olemmekin jo käyneet yksityiskohtaista sähköpostien vaihtoa aikaisemminkin. Liitän tähän tiedoksi kirjeeni sisällön kokonaisuudessaan: – Parin päivän takaiseen sähköpostien vaihtoomme viitaten lähetän tässä joitakin yksityskohtaisempia kommentteja sosiaalisen median sivuiltamme koskien More..

PITÄJÄNMÄKI-SEURA JA HELSINGIN KAUPUNGIN TYÖNTEKIJÄT KESKUSTELIVAT ALUEELLA ESIINTYVÄSTÄ HUUMEENKÄYTÖSTÄ

Alkuviikolla (10.8.) puhuimme pienessä etäkokouksessa huumeenkäytöstä täällä Pitäjänmäellä. Keskusteluun osallistuivat Helsingin kaupungin sosiaali- ja nuorisotoimen edustajat ja stadiluotsimme. Itse osallistuin Pitäjänmäki-seuran puolesta. Aiheen tähän keskusteluun saimme asukkaiden viimeikaisista ilmoituksista että huumeruiskuja oli muutamastakin paikasta löytynyt, moniakin. Olin jo heti ottanut puistojen kunnossapidosta vastaavaan STARAan yhteyttä ja pyytänyt heitä tekemään kierroksen täällä Pitskussa, poistamassa mahdollisesti vielä More..

PITÄJÄNMÄKI-SEURA JA RAIDE-JOKERI YHTEYDESSÄ PITÄJÄNMÄENTIEN JA KUTOMOTIEN LIIKENNETURVASTA

Koululaisten turvallista liikkumista Pitäjänmäentiellä ja lähikaduilla käsiteltiin tänään Pitäjänmäki-seuran ja Raide-Jokerin välisessä sähköposti-viestien vaihdossa. Seuran pyynnöstä suoritetaan tällä jättimäisellä työmaalla ja sen vaikutusalueella ensi viikolla katselmus jossa kiinnitetään huomiota turvalliseen liikkumiseen. Myös konkreettisiin toimiin on jo ryhdytty ja ollaan ryhtymässä. Jo alkukesästä oli Pitäjänmäki-seura menestyksellisesti yhteydessä Raide-Jokerin projektitoimistoon näistä asioista. Tänään toimme kuvaan mukaan myös More..

VIIVÄSTYYKÖ RAIDE-JOKERI JÄLLEEN? PITSKUN PATTERINMÄEN TUNNELIN VALITUSKIERRE JATKUU

Pajamäki-seuran valituskierre Raide-Jokerin linjauksesta täällä Pitäjänmäellä jatkuu. Yhdessä Pro Luonto – nimisen järjestön kanssa on Pajamäki-seura eilen (10.8.) valittanut Helsingin hallinto-oikeuteen Uudenmaan ELY-keskuksen poikkeuslupa-päätöksestä joka olisi tehnyt mahdolliseksi jatkaa tämän pikaraitiotien rakentamista Pitskun Patterinmäen alla kulkevan tunnelin suuaukoilla. Raide-Jokeri arvioi hiljattain että veronmaksajille jo ilman tällaista uutta valitustakin koituu yli 3 miljoonan Euron lisälasku. Se More..

RAIDE-JOKERIN ARVIO: VERONMAKSAJILLE 3,5 MILJOONAN EURON LISÄLASKU PAJAMÄEN LIITO-ORAVA VALITUKSISTA

Tämän päivän (lauantai 8.8.) Helsingin Sanomissa on laaja kuvitettu artikkeli Raide-Jokerin työmaasta. Se löytyy paperilehdestä ja maksumuurin takana HS:n verkkolehdestä. Kun artikkelissa puhutaan vain Pitäjänmäestä myös Patterinmäen tunnelien liito-oravavalitusten yhteydessä on aiheellista muistuttaa ettei Pitäjänmäki-seura ole missään vaiheessa niihin osallistunut tai niitä tukenutkaan. Artikkelissa mainitaan myös Raide-Jokerin arvio valitusten aiheuttamista kustannuksista veronmaksajille – arvio on More..