KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

PITÄJÄNMÄKI-SEURAN KUNNIAKÄYNTI SANKARIHAUDOILLA ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ

Kuten aina itsenäisyyspäivänä käytiin tänään 6.12.2019 Pitäjänmäen sankarihaudoilla kunnioittamassa kaatuneiden sankareiden muistoa. Mukana olivat Pitäjänmäen seurakunta ja Petrus församling sekä alueen kolme kaupunginosayhdistystä eli Pitäjänmäki-seura, Konala-seura ja Pajamäki-seura. Tilaisuudessa puhuivat suomeksi ja ruotsiksi seurakuntapastorit Maika Vuori ja Benjamin Sandell. Musiikkiohjelmasta vastasivat Pikomalan laulajat Emma Kuntsin johdolla. Kolmen kaupunginosayhdistyksen puolesta laskimme Pitäjänmäki-seuran taloudenhoitajan Jussi-Petteri Lapin kanssa More..

KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

PITÄJÄNMÄEN STRÖMBERGIN ALA-ASTEEN KOULUN JA PÄIVÄKODIN HIENOT JA LÄMMINHENKISET JOULUMYYJÄISET

Uskomattoman hienossa talvisäässä kävimme tänä aamuna Pitäjänmäen Strömbergin ala-asteen koulussa jossa vanhemmat ja lapset olivat järjestäneet joulumyyjäiset. Mukana oli sekä koulun että talossa toimivien päiväkotien perheitä ja opettajia. Me olimme varmaan ensimmäisiä kävijöitä siltä päivältä, menossa hieman myöhemmin naapurissa olevan Marttilan joulukylän avajaisiin. Myyntipöydät oli juuri saatu valmiiksi ja olihan kahvileipä todella houkuttelevaa. Ja maistuikin! More..