KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU YMPÄRISTÖ - LUONTO - LIIKENNE

KANSANEDUSTAJA EVELIINA HEINÄLUOMA KESKUSTELEMASSA PITSKULAISTEN KANSSA PITÄJÄNMÄEN TYÖVÄENYHDISTYKSEN VIERAANA 14 MARRASKUUTA

Pitäjänmäki läntisimmässä Helsingissä on usein jäänyt ikään kuin sivuun kun kaupunki kehittää omia palvelujaan. Ei ole herätty siihen että nopeasti kasvaneen kaupunginosamme asukasrakenne on merkittävästi muuttunut. Keskustelin tästä varsin pitkään viime syyskuun Pitäjänmäki-päivillä kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Eveliina Heinäluoman kanssa. Sain käsityksen siitä että hänellekin oli uutta että vieraskielisten osuus Pitskussa on jo kaupungin korkeimpia, hyvinkin More..

KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU SEURA JA YHTEYSTIEDOT

PITÄJÄNMÄKI-SEURAN SYYSKOKOUSKUTSU

Pitäjänmäki-seura ry KOKOUSKUTSU Pitäjänmäki-seuran jäsenet kutsutaan seuran syyskokoukseen joka pidetään Pitäjänmäen VPK:n tiloissa Viinentie 6 torstaina 21 marraskuuta 2019 alkaen klo 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 8 kohdassa mainitut asiat 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Vahvistetaan kokouksen työjärjestys. 4. Hyväksytään seuraavan vuoden 2020  toimintasuunnitelma More..