KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

MYYJÄISPÖYTÄ TAI KIRPPISPAIKKA ILMAISEKSI: PITÄJÄNMÄKI-PÄIVÄ SUNNUNTAINA 9 SYYSKUUTA

Arkeologi Jan Fast johtamassa toukokuisia kivikauden kaivauksia Pitäjänmäen Reimarlan Nuolipuistossa. Tämän vuoden Pitäjänmäki-päivä tulee olemaan entistä enemmän Pitskun näköinen. Mukana myös Mätäjoen kalaistutukset, Marttilan EU-palkitty valokuituverkko, Helsingin kaavat ja liikenne ja tietysti Pitäjänmäen Tarmon lasten juoksukilpailut joissa kaikki ovat voittajia! Paljon muutakin – toki myös HKL:n puhallinorkesteri on paikalla! Pitäjänmäki-päivä sunnuntaina 9 syyskuuta More..

KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU

AIKA VALMISTAUTUA – OSALLISTUMISEEN – PITÄJÄNMÄKI-PÄIVÄ LÄHESTYY

Pitäjänmäki-päivä lähestyy ja nyt on aika valmistautua osallistumiseen. Pitäjänmäki-seuran henkilöjäsenille ja myös muille pitskulaisille kirpputori- ja myyjäispöytien tuominen on ilmaista. Yhteisöjäsenten ja muiden järjestöjen ja yritysten kanssa sovitaan sitten erikseen. Monet ovat jo tulemassa mukaan mutta muitakin mahtuu! Tehdään yhdessä tämän vuoden Pitäjänmäki-päivästä entistä enemmän Pitskun näköinen! Jan Furstenborg, Pitäjänmäki-seuran puheenjohtaja.