Pit seura 2018
PITÄJÄNMÄKI ENNEN SEURA JA YHTEYSTIEDOT

PITÄJÄNMÄKI-SEURAN HALLITUKSET VUODESTA 2013

PITÄJÄNMÄKI-SEURAN HALLITUS vuodelle 2019 Puheenjohtaja Jan Furstenborg Partiotie 16 00370 HELSINKI mailto:pitajanmakiseura@elisanet.fi j.furstenborg(at)bluewin.ch Varapuheenjohtaja Jouni Kekkonen jouni.kekkonen(at)kolumbus.fi Sihteeri Sirpa Aromaa sirpa.aromaa(at)suomi24.fi Taloudenhoitaja, jäsenasiat Jussi-Petteri Lappi pitajanmakiseura@elisanet.fi jussi-petteri.lappi(at)pp.inet.fi Muut jäsenet: Reijo Kallinen reijo.kallinen(at)kolumbus.fi Matti Kiisseli matti.kiisseli(at)pp.inet.fi Mikko Kääriäinen mikonkiska.oy(at)gmail.com Janne Leivo janneleivo(at)kolumbus.fi Mirja Turunen 55mirri(at)gmail.com PITÄJÄNMÄKI-SEURAN HALLITUS vuodelle 2018 Puheenjohtaja Jan Furstenborg Sihteeri Sirpa Aromaa Taloudenhoitaja, More..

KAIKKI SIVUT PITÄJÄNMÄELLÄ TAPAHTUU PITÄJÄNMÄKI ENNEN

Pitäjänmäen Muistipiirin kevätkauden 2018 kokoontumiset

Pitäjänmäki muistelee – tapaamiset jatkuvat kuukausittain jälleen tammikuun lopulla. Ohessa kevätpuoliskon ohjelma. Ensimmäinen muistipiirin tapaaminen on tiistaina 30.1.2018 klo 18 aiheella Käytiin elokuvissa. Muut ajankohdat ja aiheet ovat: Tiistai 27.2.2018 klo 18 Pitskulaisuuden perimmäinen olemus Tiistai 27.3.2018 klo 18 Piipahdettiin Pajamäessä Tiistai 24.4.2018 klo 18 Koulunkäyntiä ennen peruskoulua Tiistai 22.5.2018 klo 18 Keväinen retki – More..

KAIKKI SIVUT

Pitäjänmäki-seuran kyläavustajan toiminta on toistaiseksi päättynyt

Pitäjänmäki-seuran kyläavustajan toiminta on toistaiseksi päättynytPitäjänmäki-seuran kyläavustajan toimintaan on oltu erinomaisen tyytyväisiä. Valitettavasti on tämä tehtävä nyt kuitenkin jouduttu lopettamaan, ainakin toistaiseksi. Se on ollut riippuvaista määräaikaisesta työllisyystuesta, ja tämä määräaika on nyt päättynyt. Kiitämme kyläavustajaamme erinomaisesta toiminnasta ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevissa toiminnoissaan. Länsi-Helsingin Omakotiyhdistyksellä on vastaavanlaista toimintaa joka saattaa osittain täyttää niitä More..